Edullisia lentoja ja pakettimatkoja Kanarialle

Teneriffa, Kanariansaarten lomakohde. Teneriffan kuvat, esittelyä ja matkatarjoukset

Teneriffa - lomat ja lomakohteet

Teneriffa sijaitsee vain 100 kilometrin päässä länsirannikolla Pohjois-Afrikasta, luonnon kauneus, erinomainen sää ja ikivanhojen perinteiden asettaa sävy ainutlaatuinen paratiisisaari Teneriffalle.



Tunnettu maailmanlaajuisesti kuten "ikuisen kevään saarella," se oli kuvattu Homeroksen ja Herodotoksen kuin puutarhan uskomatonta kauneutta ja mukaan antiikin myyttejä, se voisi olla surullisen Garden Hesperydes jossa kreikkalaisen jumalan Atlaksen tyttäriä yleensä omenatarhoilla.



Teneriffa on Kanariansaarista vihrein ja kaunein – kuin tehty mieleenpainuvia kokemuksia varten! Kun matkustat Teneriffalle, voit valita etelän ihanat hiekkarannat tai pohjoisen aidon kanarialaisen kaupunkitunnelman. Keskellä saarta tulivuori Teide tarjoaa aivan uskomattomat näköalat.

Puerto de la Cruz – Teneriffan vehreä lomakeidas.

Puerto de la Cruz oli Kanariansaarten ensimmäinen todellinen rantalomakohde. Jo 1800-luvun alussa rikkaat englantilaiset matkustivat tänne; tämä historia heijastuu perinteisissä luksushotelleissa, jotka vieläkin sijaitsevat palmujen reunustamalla rantakadulla.



Puerto de la Cruzin vetonaula ovat myös lanzarotelaistaiteilijan Cesar Martiniquen suunnittelemat Lago Martinez merivesialtaat, jotka sijaitsevat laavakivirannan vieressä. Merivesialtaille peritään pieni sisäänpääsymaksu ja sitten niiden palveluista voi nauttia koko päivän. Siellä on todella kaunista ja auringosta ja uimisesta on mukavaa nauttia. Alueen ranta Playa Jardin on melko pieni, mutta sitäkin vaikuttavamman näköinen, kun tumma laavakivi kohtaa sinisen meren. Jos haluaa isommille rannoille, niin Puerto de la Cruzista voi helposti lähteä retkelle Teneriffan eteläosiin.



Kuten Saari tavalliseen tapaan, jolloin saavu on ilma. On kaksi lentokenttää, Tenerife South (Reina Sofia) lähellä Los Cristianosin ja Tenerife North (Los Rodeos) La Laguna. Bussit kulkevat molemmille lentokentille ja muihin kaupunkeihin, mutta saatat joutua muuttamaan reittejä

Suurin Kanariansaarista rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen sekä Siam Parkin vesipuisto ja mahtava tulivuori Teide. Lentoaika Helsingistä Teneriffan Reina Sofia -lentokentälle n. 6 t 10 min.

Playa de las Americas ja Los Cristianos – Teneriffaa parhaimmillaan. Playa de las Américas on etelärannikon matkakohteista suurin ja monipuolisin.



Playa de las Americasin päärannalla Playa Troyalla voi harrastaa vesiurheilua. Voi vaikka surffata, ajella jet skillä tai polkuveneellä tai liitovarjolla veneen perässä. Golfin ystäville Teneriffalla on neljä tasokasta golf-kenttää, joille kannattaa varata peliajat jo Suomesta käsin.



Kansainvälisesti tunnettu hallitseva "ikuisen kevään saarella", mihin aikaan vuodesta on täydellinen aika vuodesta matka Teneriffalle. Teneriffan sää on sileä ja mieto, ei lyömällä lämpötiloja voimakasta kylmää eikä tukahduttava kuumuus.

Kanarian suurin saari näyttäytyy uljaana jo lentokoneen lähestyessä saariryhmää: Espanjan korkein vuori Teide kohoaa lähes neljän kilometrin korkeuteen ja keskitalvella sen lumivaipan kuorruttama huippu sinistä taivasta vasten on vaikuttava näky.



Los Cristianos oli aikoinaan pieni paikallinen kalastajakylä satamineen, mutta aurinkoisen Etelä-Teneriffan suosio matkailukohteena on luonut kylän ytimen ympärille yhä enemmän majoituspalveluja. Sittemmin kylä on kasvanut kiinni viereiseen Playa de las Americasiin ja paikkoja yhdistää muun muassa merenrantaa.

Tutustu kaikkiin Teneriffan lomakohteisiin



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti