Edullisia lentoja ja pakettimatkoja Kanarialle

Kanariansaarten lomakohteet ja lomalennot Kanarialle. Kanariansaarten tietoja

Lomakohteena Kanariansaaret

Esittelyssä Kanariansaaret



Se on aivan liian helppo purkaa Kanariansaarilla ja tunne auringon teidän kasvot ja tuuli hiuksissasi, sännätä suoraan idyllinen rantalomakohde tai hiljaisella maaseudulla perääntyä, ei voida kuulla uudelleen vasta aamulla lentosi ulos. Mutta kun me aurinkoa, uintia, purjehdusta, snorklausta ja kiertelevä, "todellinen" Kanarialla ovat chugging pitkin taustalla.

Sun-liottaa ja vulkaanista alkuperää, Kanarian saarten tarjolla silmiinpistävän erilaisia ??maisemia myös merkittävä subtrooppinen kasvi, runsas mäntymetsän jättiläinen hiekkadyynien ja vuorenhuiput.

Kanariansaarten suosituimmista loma leikkikentät ovat Gran Canarialle ja Teneriffalle. Lanzarote on onnistunut yhdistämään modernin lomakohteita, joissa on paljon kiitosta ympäristöystävällisen kehityksen ja matala esteettinen design, vaikka Fuerteventura on kuuluisa tuuli perustuva vesiurheilu ja joitakin Euroopan hienoimmista rannoista.



La Gomera on viehättävä pieni kehittymätön saari, usein kävi niin Tenerife päiväretki (vain 30 minuutin lauttamatka), kun taas La Palma, hyvin vihreä, uncommercialised ja todennäköisesti kaunein saari, on ensisijaisesti kohde kävelijöille. Suurin länsi kaikki on El Hierro, windblown ja hyvin syrjässä, houkuttelee vain kourallinen kävelijöitä vuosittain.



Aurinkoisella Kanariansaaret sijaitsevat lähellä Pohjois-Afrikkaan ja on eksoottinen maku oman. Sadat tulivuoria, liikkuvan hiekkadyynit, rikas metsät ja jylhät kalliot papurikko näiden seitsemän Atlantin helmiä. Catch lautalla Lanzarotelle. Ride kameli läpi tulivuoren Timanfaya National Park.

Ota Teneriffalla, koti Teide, Espanjan korkein huippu. Telmi Grand Kanariansaarten rannoille tai patikoida La Gomeran Garajonay kansallispuisto. Lisää seikkailut odottavat pikkuruisilla El Hierro, vehreä La Palma ja rauhallinen Fuerteventura.



Rakentaminen on vahva saaristossa, siitä todisteena on 2,5 miljoonaa tonnia betoni, joka on kaadetaan vuosittain osaksi hotellit, koteihin ja yrityksiin. Maatalous on edelleen elossa ja hyvin, tuhansia Canarios työn maanviljelijöitä, ja niiden määrä kasvaa kasveja (jotka on istutettu yli noin 520 km ²) vastaa maukkaita hedelmiä ja vihanneksia sekä usein kuvattu hyvin hoidettu maisemia. Uusia kasveja kuten viinirypäleitä, avokadot, trooppisia hedelmiä ja kukkia myötävaikuttavat nykyaikaisen maatalouden miniboom. Kalastusala on edelleen vahva.



Paras beach Gran Canaria, Espanjan Kanarian saaret, tunnetaan Guigui, ja on piilossa alareunassa Grande rotkoon.

Tutustu kaikkiin Kanariansaarten lomakohteisiin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti