Edullisia lentoja ja pakettimatkoja Kanarialle

Gran Canarian äkkilähdöt. Varaa äkkilähtö Kanariansaarten Gran Canarialle

Gran Canarian halvimmat äkkilähdöt!

Löydä kaikki äkkilähdöt Gran Canarialle täältä yhdeltä sivustolta, samasta paikasta. Kaikki äkkilähdöt ja muut edulliset lomat lähiviikoille. Kanariansaaren suurin saari toivottaa äkkilähtö-matkaajat tervetulleeksi. Kun varaat edullisen äkkilähtölennon. tai -lomapaketin, rahaa jää enemmän käyttöön itse lomakohteessa.

Las Palmasin suosittu Playa de las Canteras uimaranta
Playa de las Canteras -rannalla löytyy tekemistä jokaiselle ja kaikki turistit käyvät siellä ainakin kerran päivässä.


Toisen osan päivää ja pitkälle yöhön, viettävät monet Santa Catalinan alueella, jonka Calle Mesa y López boulevardin varrelta löytyy suurin osa suurista kaupoista, sisältäen kaksi Espanjan suurimman tavarataloketjun El Corte Inglésin liikettä. Canterasin sydämestä löytyy 'Kataliina puisto', Parque Santa Catalina palmupuineen ja kukkaistutuksineen.

Parque Santa Catalina


Catalina puisto on se paikka missä suuri osa Las Palmasin yöelämästä tapahtuu. Lukemattomia baareja, ravintoloita ja yöajan klubeja ja diskoja jotka vetävät puoleensa paikallisia ja vierailijoita aamunkoittoon asti.

Auringonotto on useilla ensimmäisenä mielessä jo kun matkaa Kanariansaarille ja Gran Canarialle suunnitellaan. Auringonpaistetta riittää lähes vuoden jokaiselle päivälle. Äkkilähdöllä Las Palmasin, Playa del Inglesin tai monen muun suositun lomakeitaan rannalle Gran Canarialle pääsee siten hyvinkin halvalla ja nopeasti. Ja mukavaahan siellä rannalla on loikoilla.

Turistitytöt ruskettumassa Playa del Inglesin rannalla


Playa del Inglesin hiekkarantaa


Varaa äkkilähtö Gran Canarialle ja arkinen aherrus muuttuu hetkessä loistavaksi lomailuksi huippusuositulla Kanarialla, nopeasti ja useimmiten hyvin edullisesti!

Varaa äkkilähtö Gran Canarialle tästä »



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti